Magazin

Montaj parchet stratificat Kahrs Chevron

Category: .
Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home2/r34243mobi/public_html/wp-content/themes/maxshop/woocommerce/single-product/meta.php on line 28

Product Description

Montaj parchet stratificat Kahrs Chevron Light Brown

Parchetul stratificat stejar Chevron de la Kahrs, este reproducerea perfecta a pardoselilor clasice din lemn, ce se intalneau in castele si conacele vechi. Fiecare placa este periata, „lovita” atent si cu operatiuni manuale, pentru a scoate cat mai mult in evidenta caracterul deosebit al fibrei si naturaletea texturii stejarului. Stratul de uzura realizat partial manual, cu mici abateri de dimensiuni, la imbinarea stanga/dreapta, confera fiecarei placi o aparitie unica, care impreuna cu micro sanfrenul pe cele 4 laturi, reliefeaza si mai mult fiecare lamela in parte. Parchetul este periat, usor afumat, baituit si uleiat. Placile de parchet se monteaza lamba si uluc, cu dimensiunile 1848*305*15 mm stanga/dreapta.
Parchetul a fost montat cu ajutorul unui adeziv silanic, de foarte buna calitate de la Bona si anume R848T.
Pentru a aduce un surplus de eleganta si rafinament, s-a optat pentru montajul unei plinte din polimer rigid, profil Manavi S8 cu dimensiunea 2000*98*15 mm. Profilul se monteaza cu ajutorul unui adeziv special de lipire si la imbinari se foloseste un adeziv special pentru imbinari, mai elastic. Ulterior profilele se pot colora cu ajutorul unei vopsea acrilice.

Mobilier Parchet.ro